Ik heb mijn sieradencollectie weer eens wat uitgebreid

15 april 2018

Minimalistische sieraden zijn hot. Vroeger - en zeker in de zomer - was ik fan van bombastische, opvallende sieraden in combinatie met een sobere outfit. Ondertussen geldt het omgekeerde: ik vind het fijner om minimalistische sieraden te dragen in combinatie met een kleurrijke en drukke look. Recent mocht ik weer twee juweeltjes aan mijn collectie toevoegen. Kijk je mee?


Tegenwoordig heeft elke webshop wel een aantal minimalistische sieraden in haar assortiment zitten, dus was het best wel een uitdaging om mijn favorieten eruit te kiezen. Al snel kwam ik bij Lucardi terecht, een webshop met allerlei soorten sieraden in verschillende stijlen. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor goudkleurige juwelen, omdat ik het mooi vind matchen met mijn goudbruine haar. Na enkele minuten rond te surfen op de site, gooide ik al snel een paar oorbellen en een kettinkje in het winkelmandje... 


Bij de oorbellen viel mijn keuze op deze simpele ringetjes met sterretjes eraan. Geen idee hoe het komt, want ik ben totaal niet into het galaxy-thema maar sinds kort ben ik gek op alles waar sterretjes op staan. De oorringetjes zijn misschien wel redelijk simpel maar het sterretje maakt het net iets specialer. Bovendien kan je de sterretjes af het ringetje halen, dus kan je ze ook gewoon zonder hangertje dragen. Wat de ketting betreft ging ik voor een simpel model met een hartje als hanger. Ben er zeker van dat ik beide sieraden ontzettend veel ga dragen de komende tijd. Heel blij ermee! :)

* * *
Draag jij graag minimalistische sieraden? 

Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Jaaa, oh ik houd echt enorm van minimalistische sieraden, da's zoveel fijner! (: Ik vind ze mega mooi, goed gekozen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauww, die oorbellen zijn echt supermooi, ik ga zelf ook eens rondsnuffelen op die website denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n mooie sieraden, zo simpel en toch zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind kleine sieraden ook altijd mooier. Ik vind die oorbellen echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen