Day Zero Project update #5

10 juni 2018

Nu mijn stage er definitief opzit, heb ik eindelijk weer wat meer vrije tijd, wat wil zeggen: meer blogposts! Helaas heb ik door alle drukte van de voorbije weken me niet echt kunnen focussen op mijn Day Zero Project. Na een stagedag plofte ik dus regelmatig neer in de zetel met een film, hapje en een drankje
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 
De afgelopen tijd keek ik drie films. Niet superveel op een maand, maar daarnaast kijk ik ook naar series en de herhalingen van Spring (voor de kenners: pure nostalgie, toch?!). Oké, terug naar de films. Iedere dinsdagavond ga ik babysitten. Ze hebben er een smart tv mét Netflix, dus als trouwe Netflix-fan is dat goed nieuws. Ik vind het leuk om te Netflixen op m'n laptop, maar via televisie geeft het net meer dat cinemagevoel. Ik keek er naar de Netflix Original film Alex Strangelove. Een leuke film met een toffe verhaallijn: hij gaat over een jongen die twijfelt aan zijn geaardheid. Daarnaast keek ik nog naar twee 'oudere' films: Cape Fear en That Awkward Moment. Die eerste kan ik je zeker aanraden als je fan bent van thrillers, misdaad en Robert De Niro. Gaat je hartje net zoals het mijne sneller kloppen als je Zac Efron op je scherm ziet? Kijk dan vooral naar de komedie That Awkward Moment, ideaal om tot rust te komen na een lange werkdag! 

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten