Outfit: creativity saves the world

1 juli 2018

1.051 dagen. Zo lang is het geleden dat er nog eens een outfit op mijn blog verscheen. De laatste look die hier online kwam, dateert van augustus 2016, net geen twee jaar geleden dus. Zelf vond ik het vroeger altijd leuk om achter de camera plaats te nemen, maar nu vind ik het ook wel tof als er af en toe eens foto's van mezelf gemaakt worden. Ik zocht een toffe locatie uit en trok er samen met vriendinnetje Christelle op uit.
© foto's door Christelle Olivia Zitu

TWIN-SET top  ESSENTIEL rok  FIAMME schoenen • MAMA oorbellen
DKNY horloge • HANDMADE armbandjes • MI VIDA enkelbandjes

Ik hou wel van shoppen, maar het liefst van al scoor ik graag items in de solden. Om de een of andere reden vis ik er altijd de leukste dingen tussenuit. Vorig jaar rond deze tijd ging ik met mama winkelen in Mortsel, een stad die grenst aan mijn woonplaats Berchem. Bij Elu, een kledingwinkel met verschillende merken, vond ik een toffe chiquere blouse van Twin-Set. Zelf zou ik niet snel bij het Italiaanse modelabel shoppen, omdat het nogal prijzig was. Gelukkig was deze blouse afgeprijsd en kon ik hem kopen met een flinke korting. Ik was meteen verkocht door de quote die erop staat: creativity saves the world. Omdat ik mezelf soms bestempel als creatieve duizendpoot, vond ik deze heel goed bij me passen. Ik heb veel shirts met opschriften, maar deze is toch wel mijn favoriet :) De lengte van de mouwen vind ik ook aangenaam. De stof aan de voorkant van de blouse blinkt een beetje, maar langs de andere kant is er katoen gebruikt, een tof detail. 

Mijn rok kocht ik ook diezelfde dag bij Miss & Mister, een andere winkel in Mortsel. Hij is van Essentiel, mijn favoriete Belgische modemerk. Ik voel me stiekem een prinsesje als ik hem aanheb, hihi. Ook deze scoorde ik in de sale. Om mijn enkels heb ik bandjes van Mi Vida, de webshop van de Nederlandse Chiara. Sinds dit seizoen heb ik een lichte obsessie voor alles wat met sterretjes te maken heeft. Hoe goed passen de enkelbandjes trouwens bij m'n schoenen? :D Goed nieuws voor de liefhebbers van toffe juweeltjes en accessoires, want ik heb speciaal voor jullie een kortingscode in petto. Gebruik de code 'florencewijnen20' in de webshop van Mi Vida en ontvang 20% korting :) Code geldig vanaf vandaag tot en met zondag 8 juli!

* * *

Wat is jouw lievelingsquote?

Lots of ♡,
Florence

5 opmerkingen:

 1. Aah dat contrast van je roze rok en blauwe achtergrond is zo mooi!! En de foto’s zijn echt prachtig! Leuk dat je weer een outfit hebt laten zien, moet je vaker doen!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooie plek!! Past ook perfect bij je outfit! Heel leuke outfit ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat een tof outfitje! En zulke mooie kleuren in de foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt mooi met die blauwe achtergrond! Geeft een mooi contrast met je rok :) Mijn favoriete quote is: do what you love and love what you do.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je toch een knap kind he!! (: Vaker voor de camera gaan staan zoals vroeger! Waar heb je de foto's genomen??

  BeantwoordenVerwijderen