Day Zero Project update #7

12 augustus 2018

Op het moment dat ik dit artikeltje schrijf, vertoef ik in Toscane op een ligstoel met muziek in mijn oren en geluid van spelende kinderen in het zwembad op de achtergrond. Deze foto hierboven is trouwens genomen tijdens m'n vakantie in Frankrijk. Het is hier heerlijk relaxen, maar toch wou ik graag m'n Day Zero Project up to date houden. Ik werkte drie doelen verder af, maar kon er nog geen doorstrepen - wellicht door de drukke weken die ik achter de rug heb. Kijk je mee?
10 x een nieuw muzikaal talent ontdekken 
Toen ik een tijdje geleden naar de film Love, Simon keek, deed de acteur Keiynan Lonsdale me een belletje rinkelen. Ik herkende hem uit de jeugdserie Dance Acadamy, waar ik vroeger een grote fan van was. Al snel besloot ik hem nog eens te Googlen en kam ik erachter dat hij naast acteur ook zanger is. Zijn liedje Preach sprak me meteen aan omdat het mij deed denken aan Years & Years. Nieuw muzikaal talent ontdekt: check!
 

voor elke alfabetletter een film zien die ik nog nooit gezien heb 
Op Canvas keek ik naar Dark Heart, een Britse film die me een beetje deed denken aan een detectiveserie. Ik vond het zeer mooi gemonteerd en knap acteerwerk - de hoofdrolspeler was ook absoluut niet mis, haha. Ook was ik verrast door het einde, want had gedacht dat het anders zou aflopen. Mocht je de film ergens online vinden, zeker een aanrader!


5 x een boswandeling maken
Na een pauze van twee jaar en een happy single life, besloot ik om me terug op Tinder te smijten. Ik leerde er een jongen kennen met wie het meteen klikte, en ondertussen zijn we al twee keer op date geweest - het aantal mag gerust oplopen, maar omdat we allebei met vakantie zijn en de reizen met elkaar overlappen, staat het aantal voorlopig op twee. Als eerste date gingen we samen naar een EK-match van de Rode Duivels kijken. Heel geslaagde avond, en al snel volgde er een tweede date. Hij nodigde me uit in de Kempen - waar hij vandaan komt. We gingen onder meer een boswandeling maken en sloten de dag af met een heerlijk én origineel ijsje: ik proefde er voor het eerst smurfentaartijs: met witte chocolade en stukjes abrikoos. Zo lekker! Wat het liefdesleven betreft volgen er zeker updates in de toekomst ;-)

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. ooh zo leuk dat je een leuke jongen hebt gevonden!! toffe doelen ook!

    BeantwoordenVerwijderen