Waar ik al die tijd gezeten heb

19 augustus 2018

Wohooo, your girl is back in town. Althans, voor eventjes. Na zeventien dagen weg te zijn geweest, kan ik met plezier weer in m'n eigen bedje slapen. Hotelbedden zijn heerlijk, maar er gaat niks boven dat eigen, vertrouwde kamertje. Hoog tijd voor een update over wat me de laatste tijd zoal bezighield! 
naar papa in Frankrijk  
Eind juli nam ik samen met Shani de Thalys richting Parijs, om er na een tussenstop door te reizen naar Chalôns-en-Champagne, een stad waar mijn papa vlakbij woont. Vijf dagen hebben we enorm genoten van de natuur en de rust. Uiteraard standen er ook enkele toffe uitstapjes op de agenda: een dagje naar Reims, vers fruit en bloemen plukken, zonnen bij een helderblauw meertje en door de champagnevelden rijden. We besloten om de laatste dag in Parijs door te brengen, met leuke foto's als resultaat. Ik zou Florence niet zijn mocht er na afloop van de reis geen vlog van online komen, dus voor alle fans: hier kan je de vlog bekijken :D

Italië, land naar mijn hart  
Een dagje, zoveel zat er tussen mijn twee tripjes. Vrijdag kwam ik laat thuis van Parijs, en zondag in de vroege ochtend zat ik als een zombie met kleine oogjes op het vliegtuig richting Pisa. Als je me volgt op Instagram, heb je al wat foto's van mijn vakantie in Toscane voorbij zien komen. Sinds donderdag ben ik weer thuis, maar stiekem heb ik alweer heimwee naar mijn favoriete vakantieland. Ook dit was een reis om nooit te vergeten: we bezochten veel marktjes, gingen dolfijnen spotten op zee, aten elke dag pasta en shopten de leukste souvenirs. De vlog komt er binnenkort aan - waarschijnlijk staat hij volgende zondag online. Tijdens deze trip heb ik ook superveel plaatjes geschoten, dus hier komt zeker nog een stukje over online :) 

Nu ga ik nog eventjes genieten van m'n tijd in België hier, want binnen twee weken vertrek ik - alweer - op reis. Ik kan dus duidelijk echt niet thuisblijven hé :D Dit keer ga ik voor tien dagen Malta verkennen met mijn nichtje Louise. Alle tips voor dit prachtige eiland - althans, zo wordt het overal omschreven - zijn welkom!

* * *

Heb jij al leuke tripjes gepland?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. ooh leuke reisjes heb je al gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Frankrijk en Italie zijn echt top landen! (ook al ben ik in laatst genoemde nog nooit geweest hihi). Veel plezier in Malta! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh wat een leuke reisjes!! Heel veel plezier in Malta!

    BeantwoordenVerwijderen