Day Zero Project update #8

9 september 2018

Hoewel mijn zomervakantie er tot nu toe vrij relaxed uitzag, heb ik de afgelopen tijd maar twee doelen van mijn Day Zero Project kunnen voltooiden. Eentje gerelateerd aan katten en het andere stond in teken van een reünie. Daarnaast keek ik ook nog vier films. Veel leesplezier!

naar een kattencafé gaan 
Dit doel behaalde ik afgelopen zomer. Ik ging een dagje met een vriendin naar Brugge en omdat de hoofdstad van West-Vlaanderen een kattencafé heeft, konden we een bezoekje absoluut niet afslaan. Er liepen helaas maar drie katten rond, maar ze waren wel superlief en aanhankelijk. In sommige kattencafés, zoals bijvoorbeeld in Barcelona, betaal je inkom. Bij de vestiging in Brugge kan je een vrijwillige bijdrage achterlaten. Hoe zalig zou het zijn moest Antwerpen ook een kattencafé krijgen? Desnoods ga ik nog wel eens naar Brugge voor een gezellig namiddagje tussen de eigenwijze viervoeters. ;) De bovenstaande foto's werden trouwens die dag genomen, het plaatje rechts werd genomen in m'n favo Brugs koffietentje: Vero Caffè!


voor elke alfabetletter een film zien die ik nog nooit gezien heb 
De voorbije weken keek ik weer een aantal films. Hoewel ik toch meer een fan ben van series, keek ik twee films uit mijn Netflix-lijst. De eerste, El Hilo Rojo, was een Spaanstalige film over een man en vrouw die elkaar ontmoeten op een vlucht. Hij is passagier, zij stewardess. Een aantal jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw, als ze elk hun eigen leven hebben opgebouwd. Zal de vonk opnieuw overslaan en zal de liefde alles overwinnen? Ik vond het een fijne film, ideaal om je hoofd eens leeg te maken en zou hem een 7/10 geven. Plus ik had ook m'n Spaans weer wat bijgeschaafd. ;) De tweede film stond ook op Netflix: Newness. Deze vond ik een pak minder goed, zou hem dus ook niet aanraden en ben stiekem al vergeten waarover hij ging. Oeps.


10 x naar de cinema gaan
Nog twee films die ik de afgelopen tijd keek, maar dan in de cinema inplaats van uit m'n luie zetel: Adrift en Mamma Mia 2: Here We Go Again! Allebei supermooie films met een sterk verhaal. Ga er geen extra woorden aan vuilmaken: ga ze kijken! 


met iemand al afspreken die ik al lang niet meer gezien heb
Dit feitje dateert al van in maart van dit jaar maar om de een of andere reden had ik nu pas door dat ik dit doel ook al behaald had. In de lente van afgelopen jaar sprak ik af met Lea, een vriendin die ik tijdens mijn Erasmusavontuur in Barcelona, nu inmiddels al twee jaar geleden, heb leren kennen. Ze komt uit Duitsland en was gek genoeg nog nooit in België geweest! Ik heb haar een weekendje meegenomen naar Mechelen, Brugge en natuurlijk Antwerpen. Het was een superfijn weerzien, zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk breng ik snel eens een bezoekje aan haar thuisstad Mainz. :) 

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten