Back on track met de Purpuz Planner Pink

14 oktober 2018

Nu ik mijn bachelordiploma in de Journalistiek op zak heb, was het tijd voor iets nieuws. Vier weken geleden ben ik begonnen aan mijn nieuwe studie, Grafische en Digitale Media op AP in Antwerpen. Geloof het of niet, maar ik heb mijn lieftallige studentenstad Mechelen ingeruild voor mijn thuisstad aan de Schelde. Het studentenleventje vergt veel tijd en energie maar ook een gestructureerde planning is belangrijk. Gelukkig kan de Purpuz Planner Pink me daarbij helpen! 
Purpuz wat?  
Wellicht kan je jezelf herkennen in een van de volgende situaties: je hebt een droom, maar weet niet waaraan je moet beginnen. Of je vind het lastig om je doelen te behalen. Nog lastiger: dingen plannen. De Purpuz is voor al deze struggles het ideale hulpmiddeltje, want hij helpt je een jaar lang met het stellen, plannen en in balans behalen van je zakelijke en privé doelen. Deze limited Purpuz met roze cover is de ultieme planner om al je afspraken, ideeën en aantekeningen te maken. Ook kan je er perfect to-do lijstjes, lijstjes en andere zaken in neerpennen. 

acht handige tools  
De Purpuz Planner helpt je niet alleen bij het stellen en behalen van je doelen, maar dankzij het gebruik krijg je ook meer zelfvertrouwen, verbeteren je relaties en worden je succes en geluk vergroot. In het boek staan acht tools die je hierbij helpen:

 1. Purpuz Map - om je dromen te visualiseren
 2. Purpuz Matrix - om je dromen te ordenen 
 3. Purpuz Plan - om je doelen op te delen in stappen
 4. Purpuz Pad - om je doelen te voorzien van tijd en volgorde 
 5. Maandplanning - om je structuur en evenwicht te geven
 6. Weekplanning - om je dagelijkse to-do's te geven
 7. Dagreflectie - om je stil te laten staan bij wat goed ging en waarin je kan groeien 
 8. Vragen aan jezelf - om je stil te laten staan bij de afgelopen maand, het heden en de toekomst
365 dagen feest  
In de planner staan tal van inspirerende quotes, waaronder deze: "De liefde met jezelf kan een leven lang duren". Met de planner binnen handbereik is het gegarandeerd elke dag van het jaar een feest. De editie die ik heb mogen ontvangen, bevat een agenda van 2019. Uiteraard moet ik nog tien weken wachten totdat ik hem effectief kan gaan gebruiken, maar ik kijk er al enorm naar uit. Zelf ben ik wel redelijk goed in plannen, maar met een planner als deze kan 2019 niet anders dan een mooi jaar worden, met minder stress en chaotische momenten en meer structuur, hopelijk veel behaalde doelen, en een strakke planning in mijn drukke studentenleventje. 

De Purpuz Planner Pink is hier verkrijgbaar voor €39,97. 

* * *

Ben jij een goede planner? 

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

 1. Wat is die mooi zeg! En veel succes in je nieuwe studentenstad :)

  BeantwoordenVerwijderen