Day Zero Project update #11

16 december 2018

Ondanks dat ik de afgelopen tijd overspoeld raakte met tonnen schoolwerk, ben ik er toch in geslaagd om twee doelen van mijn Day Zero Project te voltooien. Die twee doelen zijn toevallig allebei gerelateerd aan school, dus zo kan ik het aangename aan het nuttige koppelen. Daarnaast ging ik naar de cinema en keek ik een feel good kerstfilm. Lees je mee?
beter leren werken met mijn camera(lenzen) 
Voor het vak Publishing moesten we voor een opdracht zestien beelden maken. Per deelopdracht - het waren er vier in totaal - werden bepaalde instellingen van de camera steeds gewijzigd. Tijdens mijn vorige opleiding had ik gelijkaardige opdrachten gemaakt, maar deze ben ik stiekem al weer vergeten. Ideaal om mijn geheugen weer op te frissen en nu weet ik ook hoe je mooie beelden kan maken zonder de automatische stand te gebruiken. 


me verdiepen in html / css 
Bij mijn tweede opleiding, Grafische en Digitale Media, werken ze met modules van zes weken. Nadat de eerste periode van zes weken en examens voorbij waren, was het tijd om kennis te maken met allerlei nieuwe vakken, waaronder Informatietechnologie. Hierbij leren we coderen vanaf het prille begin. Ik had al een beetje HTML-kennis maar nu weet ik tenminste goed hoe het systeem ineen steekt. Hopelijk kan ik binnenkort weer wat sleutelen aan de layout van mijn blog, want deze verdient wel een opfrisbeurt. :)


voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb
Op een druilerige zaterdag keek ik naar de film Paper Angels. Het mag dan wel een televisiefilm zijn, toch was het de ideale ontspanning tussen al het schoolwerk door. En ideaal om in de kerstsfeer te komen!  


10 x naar de cinema gaan
Een tijdje geleden ging ik al naar de bioscoop om de Vlaamse film Girl te zien, en al snel besloot ik om Beautiful Boy ook aan mijn must watch-lijstje toe te voegen. Ook dit is een Vlaamse film, en wauw, wat een klepper was dit weer. Mooi verhaal met een pakkende betekenis en topacteurs die hun rol ijzersterk neerzetten. Timothée Chalamet deed mijn hartje zeker sneller slaan, en dat mag hij in de toekomst wel vaker doen. #ikbenfan

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten