Day Zero Project update #12

6 januari 2019

Allereerst wil ik jullie alvast een gelukkig nieuwjaar wensen! Nu ik dankzij de kerstvakantie weer wat dagen vrij had, heb ik eindelijk de tijd gevonden om wat te kunnen werken aan m'n Day Zero Project. In de afgelopen tijd heb ik twee doelen kunnen doorstrepen, waar ik best wel trots op ben want heb er nog een hele boel te gaan. Daarnaast kon ik ook drie doelen deels verder voltooien. Lees je mee?

10 x een muzikaal talent ontdekken 
Op een zaterdagavond besloot ik om te kijken naar de Netflix Original-film Battle. Een Noorse dansfilm, ideaal om je hoofd eens leeg te maken. De hoofdrolspeelster, Lisa Teige, kende ik al van de Noorse tienerserie SKAM. Sinds dat ik SKAM ontdekt heb een paar jaar terug, ben ik wel into muziek van Noorse makelij. Dankzij Battle ontdekte ik het liedje Unnskyld van de rapper Yomi. Geen idee wat hij zingt, maar het deuntje is in ieder geval wel leuk, haha. Toevallig iemand die Noors verstaat in de zaal? :)


voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb
Hoewel ik toch liever series kijk dan films, ging ik op een avond eens door de lijst met allerlei films die we hadden opgenomen. Daartussen stond ook Your Sister's Sister, een komische dramafilm uit 2012 die het verhaal vertelt over twee zussen - surprise surprise - en een man. Mooie film! 


10 x naar de cinema gaan
Tot drie jaar bracht ik misschien jaarlijks maar één bezoekje aan de bioscoop. Ondertussen probeer ik  om elk seizoen minstens één keer naar de cinema te gaan. Wel doe ik het alleen voor films die ik écht super graag wil zien vooraleer ze in avant-première vertoond worden op televisie. Eentje van die films die ik dit jaar absoluut wou zien, is Niet Schieten. Stijn Conicx had mij al eerder verbaasd met zijn andere meesterwerken zoals Marina en Daens. Vol verwachtingen zat ik dan ook in de cinemazaal, benieuwd naar het verhaal rond een van Vlaanderens bekendste misdaaddrama's - een film gebaseerd op De Bende van Nijvel. Die verwachtingen werden 179 minuten later bevestigd. Wat een topfilm. Hij loopt nog even in de cinema, dus mocht je een spektakelfilm willen zien: ga hem zien! 


een lipstick opgebruiken 
In mei is het vier jaar geleden dat ik kennismaakte met een lipstick die mijn favoriete lipstick aller tijden zou worden. De naam Velvet Teddy doet je waarschijnlijk wel een belletje rinkelen, want elke beautyblogger of instagrammer heeft er eentje in haar handtas zitten. Raar maar waar, pas eind 2018 had ik hem helemaal opgebruikt. Uiteraard droeg ik ook andere, fellere kleuren maar deze kleur is zonder twijfel mijn to go lipstick. Mocht je nog op zoek zijn naar een subtiele, nude lipstick met matte finish kan ik je deze zeker aanraden! 


een make-upproduct opgebruiken
Om in het beauty-thema te blijven: ik gebruikte nog een ander make-upproduct op, namelijk mijn eyeliner. Nog een tip van tante Flo: hij is van Kiko en is mega goed!

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten