Day Zero project update #13

10 februari 2019

Als ik terugblik naar januari, was het best wel een drukke maand. Ik vierde mijn verjaardag en het tweede semester op school begon weer. Toch kon ik een doel van mijn Day Zero Project afvinken dankzij een museumbezoek. Ook startte ik met het behalen van een doel, wat minder makkelijk leek dan eerst gedacht. Kijk je mee?


een lijstje maken met 30 positieve dingen over mezelf
Ik maakte een lijstje met enkele positieve puntjes over mezelf. Zo vind ik dat ik erg creatief ben, goed kan plannen (en me effectief ook aan de planning houden) en dat ik goed outfits kan samenstellen op een leuke manier. Althans, ik krijg vaak het compliment dat ik vaak assorti gekleed ga, dus dat is fijn om te horen. :) Nu ik er langer over denk, is het best wel moeilijk om er nog 27 te zoeken. Gelukkig heb ik nog ruim een jaar om deze neer te pennen.


10 x een boek lezen
Samen met vriendinnetje Lissa die ik ken via Instagram, ging ik op een zaterdagnamiddag naar de expo Higher Ground in het Red Star Line Museum. De fototentoonstelling van Carl De Keyser gaat over de denkbeeldige toekomst waarin we allemaal moeten migreren naar hoger geleden gebieden door de stijgende zeespiegel. Zelf was ik nog nooit eerder in het Antwerps museum geweest, maar vond het zeer interessant. Voor herhaling vatbaar om het in de toekomst nog eens te bezoeken.

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE LIJST HIER

* * *

Welke doelen wil jij graag behalen?

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten