Ik ging weer eens naar mijn favoriete stad

9 december 2018

Even een sprongetje in de tijd, terug naar exact vier weken geleden. Toen vertrok ik voor de tweede keer dit jaar weer richting m'n favoriete Europese stad: Barcelona. Sinds mijn Erasmus in 2016 voelt de Spaanse stad aan als een tweede thuis en ga ik er zoveel mogelijk als ik kan op citytrip. Tijd voor een terugblik op die reis!

om 6u30 richting Park Guëll   
In totaal verbleven we vijf nachten in Barcelona. Via via vernam ik dat je Park Güell voor 8 uur 's ochtends gratis kon bezoeken. Meteen stond die activiteit op m'n bucket list. Ik moest en zou de zonsopgang vanaf Park Güell zien. Zo gezegd, zo gedaan. Op dinsdag ging de wekker rond 6 uur en een uurtje later stonden we te genieten van een magische zonsopgang van de stad. Hierna gingen we naar de Bunkers, waar het uitzicht nóg specialer is. Ik ben een grote fan van de Dirty Dancing-films - vandaar mijn liefde voor Cuba, omdat de tweede film zich daar afspeelt - en was dan ook superblij toen ik dit T-shirt in m'n winkelmandje gooide bij de Lefties :) 


frisse neus halen aan zee  
Een dagje eerder, op maandag, trokken we erop uit naar Barcelona. Dat is de wijk vlakbij de zee, waar 't altijd fijn vertoeven is. Meer dan 10.000 stappen op de teller en een vol geheugenkaartje later waren onze batterijen weer helemaal opgeladen. Stonden er in België maar ook zoveel pastelkleurige huisjes :')

souvenirtje van Fotofabriek  
Tegenwoordig bewaar ik m'n vakantiefoto's standaard op m'n laptop, maar stiekem vind ik het ook best fijn om af en toe een mooi kiekje in groot formaat ergens neer te zetten of aan de muur te hangen. Bij Fotofabriek was ik hierbij aan het juiste adres en liet ik een van m'n zelfportretjes vanop Barceloneta op een canvas afdrukken. Heel blij met het resultaat! Zo kan ik altijd dromen over m'n favoriete stad... <3 

Mocht je trouwens meer willen weten van al mijn avonturen in Barcelona, ik heb alle kiekjes en filmpjes bewaard in een hoogtepunt op m'n Instagram. Feel free to check it out :) 

* * *

Wat is jouw favoriete stad?

Lots of ♡,
Florence

3 opmerkingen:

  1. je staat zoooo leuk op al die foto's, wauw! het licht was ook zo mooi die ochtend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super toffe foto's! Ik krijg super veel zin om naar Barcelona te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WAUW! Prachtige foto's!! En hoe leuk is je eerste foto, ik zag even dubbel haha :). Fijne feestdagen! X

    BeantwoordenVerwijderen