Favoriete Sultana koeken

4 november 2014

Iedereen kent ze wel of heeft er al eens eentje gegeten - de Sultana koeken. De naturel versie is uiteraard die met rozijnen en krenten. Al snel kwamen er ook de bosvruchten- en appelvarianten. Toen ik enkele weken geleden ging winkelen bij Albert Heijn kwam ik in het koekjesschap 3 nieuwe smaken tegen: karamel, met yoghurt en volkorenkoeken. 

KARAMEL


Sultana noemt deze koeken zelf 'Knapperrs' omdat, zoals de naam al doet vermoeden, er knapperige stukjes karamel inzitten. Er zitten geen rozijnen in maar de karamel geeft voldoende smaak en overheerst niet te veel. Ook te verkrijgen in kokos- of kaneelsmaak. 3 koekjes in een pakje. Ik ben fan! 

Sultana Knapperrs karamel - te koop bij AH voor €1,55

YOFRUIT


Dit koekje is versassend lekker door het laagje yoghurt erover heen. Beschikbaar in vier verschillende smaken: framboos (op de foto), bosvruchten, perzik-mango en aardbei. Per twee in een pakje. 

Sultana YoFruit framboos - te koop bij AH voor €1,76

VOLKOREN


In dit krokant tussendoortje zitten o.a. rozijnen, krenten en volkoren tarwemeel. Het is heel voedzaam en nog lekker van smaak ook door het fruit. Deze koekjes zijn verpakt per drie. 

Sultana Volkoren - te koop bij AH voor €1,76


Ik ben blij met de ontdekking van deze lekkere koekjes! Ondertussen zijn er nog andere varianten bijgekomen zoals bijvoorbeeld hartige Sultana's met tomaat en Italiaanse kruiden of kaas- en tomaatsmaak. Can't wait to try these!

Wat is jouw ideale tussendoortje?

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Eerlijk? Ik had er nog nooit van gehoord ....
    Maar ze lijken me heerlijk!

    Liefs,
    Eva

    BeantwoordenVerwijderen