Interior wishlist

13 november 2014

Vorige week kwam na een lange periode eindelijk mijn nieuwe garderobekast! Ik ben heel tevreden, heb alles meteen overgeladen en ben online op zoektocht gegaan naar leuke spulletjes voor mijn kamer! Onder andere items van H&M, Zara, en Ikea staan op mijn wishlist! Enjoy! 

 Op de site van de Zara Home vond ik deze set van twee handgrepen. Mooi voor aan de schuif van mijn kaptafel - die ik nog moet kopen. Voor een set betaal je €5,99. 

 Ik zag ze al op verschillende blogs voorbijkomen: de Ikea-cactusjes. Ze zitten per drie verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De witte of roze potjes vind ik er wel leuk uitzien. Ze kosten €4,99.

 Nog een leuk ding van bij Zara: een kruik voor aan je voetjes tijdens koude winternachten die stillaan naderen! Wel prijzig (€29,99) maar zo lekker zacht! Misschien iets voor onder de kerstboom? 

 Een sprei nodig voor minder dan tien euro? Bij Ikea vond ik deze lichtroze variant voor maar €8,99! Een musthave! 

 Deze staanlamp lijkt me zo handig voor naast m'n bed. Ideaal om te gebruiken als leeslamp! Hij kost €39,99.

 Ik wil zo graag eens rondsnuffelen op de Home-afdeling van H&M. Op hun site vond ik de perfecte dekbedset. Het is roze en heeft glitters. Voor net geen dertig euro is ie van mij.  

 Diegenen die mij kennen weten dat mijn lievelingskleur groen is en dat ik graag schattige dingetjes bijhoudt. Bij H&M Home vond ik dit leuke glazen potje voor €7,99.

 Leuk matje dat lijkt op een schapenvachtje en volgens mij ook ontzettend zacht is. Te koop bij Ikea voor €9,99. 

 Hoe schattig is dit keramieken kaarsenhoudertje van H&M Home? Hij kost €7,99. 

 Bijpassend bij mijn dekbedset: een leuk opbergtasje! Uiteraard ook van H&M, voor €4,99. 

 Hema heeft ook altijd zo van die fijne spulletjes in hun assortiment! Ook dit fotorekje lijkt me super leuk voor kaartjes en foto's in op te bergen! Nu in de sale voor €6.

 Deze wandhouder lijkt me zeer handig voor aan de muur te hangen en enkele leuke items zoals theelichtjes en kadertjes op te plaatsen. Juist zeven euro betaal je ervoor. 

 Mooie vogeltjes gevonden via de Bijenkorf, ontworpen door Pols Potten. Voor een setje van vier betaal je 19,95. 

 Roze haken met bovenaan een strikje van H&M Home. Leuk voor sieraden aan te hangen of als kapstok. 2 exemplaren voor €4,99.  

 Dozen heb je nooit genoeg, toch? Bij Ikea vond ik een set van 3, die €4,99 euro kost. Pretty!

Lots of ♡,
Florence

1 opmerking:

  1. Wat een leuke spulletjes allemaal! Vooral dat fotorekje van Hema en de handvaten van Zara zijn heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen