Hierdoor ging ik met extra handbagage de bus op

16 april 2015

Wie Italië zegt, zegt shoppen. Uiteraard nam ik een extra zakcentje mee voor het geval dat ik iets moois zou zien. En ja, die kans werd realiteit. Ik ging maar liefst bij 7 winkels shoppen en besloot om mijn items te laten zien aan jullie. Hierdoor ging ik dus met extra handbagage de bus op...



Bij de Zara in Firenze kocht ik deze mooie blauwe rok. Hij heeft een band op elastiek, sluit met knoopjes en reikt tot net onder de knie. Iedere zomer zijn ook deze rokken weer erg populair en hij lijkt me erg fijn om te combineren met sierlijke sandalen, hoge plateauschoenen of stoere sneakers. Hij kostte €30. 


In Venetië kwam ik een winkeltje tegen waar alles €10 per stuk kostte. Ik scoorde deze loszittende blouse met streepjes en bloempjes. Leuk voor in een rokje of voor op een skinny broek of shortje. 


Venetië staat ook bekend om zijn glaswerken die er met de hand geblazen worden. Ik kwam ook talrijke winkeltjes tegen waar men sieraden maakt met Murano parels. Ik betaalde €10 voor de twee.


Het Franse merk Pylones kende ik al van bij de Bijenkorf, maar toen ik in Firenze een winkel vol met hun typische en originele items tegenkwam moest ik er wel naar binnen gaan. Ik had beloofd aan mijn mama om ook voor haar een cadeautje mee te nemen, dus ik ging al vast op zoek. Ik nam dit schattige katje met sponsje (€12) mee. Het perfecte geschenkje, aangezien wij twee catladies zijn. Voor €5 nam ik ook nog een origineel lenzenpotje mee!


Toen ik in Venetië was kon ik moeilijk terug op de boot stappen zonder een masker mee naar huis te nemen. Ik koos een goud exemplaar en betaalde er €3 voor.


Wat ik ook nog vond in Venetië waren twee sieraden. De ring matcht perfect bij mijn nieuwe Zara rok. Hij kostte €4. Voor de oorbellen betaalde ik €14 euro maar ik vind ze zo prachtig en een tijdje geleden heb ik voor mezelf beslist om alleen nog maar sieraden te kopen die ik niet zelf kan maken. Goed gekozen dus, want zo'n uitgesneden oorbellen zou ik niet kunnen namaken, haha. 


Ik had al eerder een KIKO wishlist gepubliceerd, en ik moet zeggen dat ik goed geslaagd ben. Ik had zes items op mijn lijstje staan en bracht er vier mee naar huis. Ik betaalde in totaal €17,30 en kreeg ook nog eens €3,90 korting. Katsjing! Er zal zeker nog een review van deze mooie producten online verschijnen, dus stay tuned! :) 


Bij H&M kocht ik ook nog deze leuke rieten clutch met gouden details. Hij kostte net geen €10 en dit vind ik persoonlijk best goedkoop, achter de flap zit nog eens een rits dus alle (waardevolle) spullen zitten goed verstopt. Ik denk dat ik wel zelf een ketting er ga aanhangen zodat ik hem kan gaan gebruiken als schoudertasje! 

Voor de rest kocht ik ook nog een roze H&M top in de sale voor €7, enkele kaartjes en nog een mooie sjaal van het merk Stradivarius. Echt een aanrader als je in Italië/Spanje bent!

Koop jij graag souvenirs in het buitenland?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Die blouse ziet er zo leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je leuke dingen gekocht, ook leuk als aandenken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stuk voor stuk leuke dingetjes geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke dingen heb je gekocht! Vooral dat gebloemde shirtje, ben er echt jaloers op hihi

    BeantwoordenVerwijderen