Waar solden wel niet goed voor zijn

24 juli 2015

Ik ben niet echt dat typetje dat elke week, of minstens twee maal per maand, heel de Antwerpse Meir afschuimt om haar garderobe weer eens goed aan te vullen. Er zijn wel twee maanden waarvoor graag ik een uitzondering maak: december en juli. Want dan is het sale time! Twee dagen geleden ging ik naar Zara en ik nam twee leuke afgeprijsde items mee naar huis. 


BASIC GESTREEPT SHIRTJE






Toen ik binnenliep viel de hoge stapel items kledingstukken meteen op. 'Alles aan €7,99' hing erop. Na een tijdje kwam ik dit leuke shirtje tegen. Donkerblauw met witte streepjes Hier was ik al zo lang naar opzoek! Ik vind streepjes altijd heerlijk zomers en het combineert bovendien nog eens heel gemakkelijk. Wat ik nog een leuk voordeel vind zijn de driekwart mouwtjes. Deze kwam van €9,99.


OFF-SHOULDER BLOUSE





Aan een rekje hing dit mooie witte blouseje. Lekker luchtig, perfect voor op een leuk jeans shortje of op een skinny broek. Je kan het trouwens op twee manieren dragen: op de normale manier of je kan het laten zakken zodat de schouders een beetje zichtbaar zijn, zoals op de foto hieronder. Het kanten lijntje langs beide kanten vind ik een mooi extraatje. Normaal gezien was hij €20 waard maar ik betaalde er €13 voor.



Als je nog van plan bent om te gaan shoppen, zou ik zeker eens bij Zara langsgaan. Je weet nooit dat je er (net zoals mij) dat laatste ultieme kledingstuk vindt in jouw maat, waar je al zolang naar opzoek was. :)


Shop jij wel eens bij Zara?

Lots of ♡,
Florence

7 opmerkingen:

  1. Wat een leuke shirtjes, vooral de gestreepte vind ik fantastisch! Lang leve de solden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gestreepte shirtje vind ik echt heel mooi! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het gestreepte shirt vind ik super leuk! Zara is één van m'n favoriete winkels, zonder enige twijfel! Vaak erg goede kwaliteit maar betaalbaar en mooi.


    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankopen! Die eerste top is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat toevallig, ik ben gisteren ook naar de Zara in Antwerpen geweest. Daar was er precies een bom gevallen toen ik binnenkwam, overal kleren op een hoopje. Je hebt echt hele leuke kleren gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb deze week ook wat koopjes gedaan, geeft altijd een goed gevoel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Allebei hele leuke basic shirts met een mooie twist. Knap dat je niet regelmatig de stad in gaat om iets nieuws te kopen. Doe ik vaak perongeluk wel haha. Leuke blog heb je!

    BeantwoordenVerwijderen