De zoektocht naar de perfecte sneakers

6 oktober 2015

Toen ik vroeger het woord 'sneakers' hoorde, dacht ik automatisch aan de Converse All Stars, beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, verschillende maten en met of zonder hak. Nu is het sneaker gamma zo uitgebreid, ze zijn niet meer uit de modewereld weg te denken. Je raadt het al: mijn zoektocht naar de perfecte sneakers voor het komende seizoen was best wel moeilijk. Inclusief veel te veel keuze, twijfelmomentjes en terug keren naar die ene winkel om de uiteindelijke vondst mee naar huis te nemen. 


Mijn sneakers vond ik bij de winkel Cuplé, gelegen in een schattig steegje in Maastricht. Mocht je trouwens nieuwsgierig zijn naar al mijn belevenissen en favoriete hotspots daar, lees dan zeker dit artikel. Toen mijn oog viel op deze sneakers, was ik meteen verkocht. Ze zijn perfect voor de winter omdat men texturen heeft gebruikt zoals suède en vilt. Ook zijn ze sober van kleur, maar toch ook stoer door de zilveren en gouden accenten. Deze sneakers heerlijk, ook zijn ze extra stevig omdat de binnenkant ook vervaardigd is uit leer! 


Toen de verkoopster vroeg of ik een klantenkaart wilde, zei ik natuurlijk met plezier 'ja'. Per aankoopschijf van €20 krijg je een stempel, en als de kaart volledig bestempeld is, krijg je een korting. Voor zover ik wist was de dichtstbijzijnde Cuplé winkel die in Maastricht, maar sinds kort heb ik ontdekt dat er ook eentje zit in Mechelen! Jaaaa, Mechelen, de stad waar ik studeer. Zo zal de klantenkaart sneller vol staan met stempeltjes denk ik, want hun aanbod aan schoenen is zo leuk! Draag jij graag sneakers?

Lots of ♡,
Florence

4 opmerkingen:

  1. gaaf! Ik vind ze heel bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaaf zijn ze! Ik draag ook wel graag sneakers vooral voor een daagje uit. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik leef in sneakers! Zo af en toe trek ik nog laarsjes aan, maar je ziet mij het vaakst in de meest comfortabele schoenen rondwandelen. Of in pantoffels, die heb ik nu aan :)

    BeantwoordenVerwijderen