Day Zero Project update #15

16 juli 2016

Wauw, alweer de vijftiende editie van het Day Zero Project. Dat is bijna de helft van alle updates die ik in totaal moet publiceren op mijn blog. Toen ik door mijn doelenlijstje scrolde merkte ik dat ik al aan een doel begonnen was, maar ik het was vergeten op te nemen in mijn update van toen. Dit moest eigenlijk al zo'n 9 maanden geleden gebeuren. Ook werkte ik verder aan drie andere doelen. Benieuwd?
voor elke alfabetletter een film kijken die ik nog nooit gezien heb 🔛
In de afgelopen tijd keek ik weer twee films. Voor de letter A is dat A Walk To Remember. Ik ben een grote Nicholas Sparks-fan, dus als zijn verhalen verfilmd worden kijk ik ook deze met veel plezier. Een tijdje geleden was hij al op televisie maar om de ene of andere reden was er toen iets misgegaan met de opname. Super gelukkig was ik dan ook toen hij weer werd uitgezonden. Deze stond al lang op mijn bucketlist. Wat een mooie film. En of er traantjes gevloeid zijn. :'( De tweede film die ik keek was Playing The Field, een feel good film, met een cliché einde - hij is tenslotte van Amerikaanse makelijk dus ja... ;) 
tien boeken lezen 🔛
Naar goede gewoonte las ik ook deze vakantie op het strand een boek. Het boek heet Viva España - heel toepasselijk eigenlijk omdat ik binnenkort naar Barcelona vertrek. Het is een thriller en werd geschreven door de Nederlandse Linda van Rijn. In ons hotel ligt altijd een stapel boeken en daar lag dat van haar ook tussen. Ik vond het een heel goed, spannend boek en hoop snel weer een van haar boeken te kunnen lezen! 
in drie nieuwe landen geweest zijn 🔛
In september bezocht ik voor het eerst Stockholm. Dat was ook meteen mijn eerste keer dat ik in Zweden verbleef. Wat een prachtige reis was dat. Ik schreef er al diverse artikels over, zoals een shoplog, een reisverslag en een lijstje met levenslessen.
acht steden bezoeken waarvan de eerste letters samen mijn naam vormen 🔛
De eerste letter van mijn naam, F, mag ik ook al doorstrepen. In Italië bezocht ik de gelijknamige stad én Forte dei Marmi, dus eigenlijk heb ik ineens twee steden die beginnen met de letter F bezocht. :') De foto van hierboven is trouwens in Firenze gemaakt, op de Piazza della Repubblica. Dit blijft toch mijn favoriete Italiaanse grootstad, al heb ik Rome of Milaan nog nooit bezocht. 

Lots of ♡,
Florence

Geen opmerkingen

Een reactie posten