Wat ik graag zou willen voor mijn verjaardag

24 december 2017


Een tijdje geleden verscheen er al een verlanglijstje online, maar blijkbaar was ééntje niet genoeg. Toen moeke me afgelopen week vroeg wat ik wou voor mijn 21ste verjaardag, had ik totaal geen idee. Meestal krijg ik een mooi kledingstuk of accessoire, maar omdat 21 kaarsjes uitblazen best speciaal is, mag het soms wel wat meer zijn. Ik maakte opnieuw een wishlist, zodat mijn moeke hier inspiratie uit kan halen.


een kleine bijdrage voor een nieuwe MacBook
Onlangs liep mijn laptop vast na een update, met als gevolg dat hij hersteld moest worden. Even werd ervan uit gegaan dat alle bestanden en foto's gewist waren, maar na een herstelling werd dit gelukkig opgelost. Mijn zilveren MacBook Pro dateert van november 2011 en is dus al zes jaar oud. Voor mijn volgende opleiding wil ik graag een nieuwe laptop aanschaffen, die hopelijk veel compacter is en minder zal wegen dan mijn huidige MacBook. Mocht je tips hebben, hoor ik het graag!

sieraad
I.Ma.Gi.N Jewels is een Belgisch sieradenmerk dat ik al een tijdje volg via sociale media. Mijn vriendinnetje Shani heeft er een armbandje en kettinkje van wat ik heel erg mooi vind. Voor mijn verjaardag zou ik graag een minimalistisch gouden kettinkje willen, om te combineren bij andere simpele kettingen die ik al in m’n collectie heb zitten. Over het model heb ik nog geen idee, zolang het maar goud en mooi is! ;-)
gouden tafellamp
Om eerlijk te zijn, spendeer ik totaal niet veel tijd in mijn kamer. De enige keren dat ik er ben, is om te slapen of als ik een outfit moet samenstellen voor de volgende dag. Dit vind ik best wel jammer, want m’n kamer is zo gezellig. In mijn ogen zelfs Pinterest-waardig. Omdat ik er het komende jaar toch meer tijd wil gaan doorbrengen, wil ik m’n kamer graag opnieuw decoreren. Een tafellamp mag dus zeker niet ontbreken voor de tijd die ik er al studerend ga spenderen. Na een studeersessie wil ik graag Netflix’en (veel te lang geleden trouwens) en m’n kamer gezellig maken met sfeerverlichting. Op Lampen24 vond ik een leuke tafellamp met gouden voet. Ik ben een enorme fan van alles wat goud is, dus dit exemplaar trok ook meteen mijn aandacht. Super stijlvol en modieus, en dat voor nog geen veertig euro! Hebben! Al heb ik nog geen idee waar ik ze ga plaatsen, misschien op mijn nachtkastje aangezien ik geen bureau heb :)
wat centjes voor een reisje naar Cuba
Ik wil al heel lang naar Cuba. Sinds een presentatie over het tropische land in het middelbaar was ik meteen verkocht. De cultuur, levensstijl, Cubaanse vibes: alles trok mijn aandacht. Helaas zijn reisjes naar Cuba niet spotgoedkoop, dus vandaar zou een envelop met centjes een perfecte meerwaarde zijn. Hopelijk kan ik komende zomer eindelijk naar Cuba!  
gelaatsverzorging
Na de examens wil ik me eens lekker laten verwennen bij de schoonheidsspecialiste, als ontspanning na de stresserende examens. Ik heb volgend jaar maar één examen, namelijk een mondeling examen van Frans. Daarnaast heb ik nog een aantal deadlines te halen, maar hiervoor zit ik goed op schema. Een frisse gelaatsverzorging lijkt me de ideale manier om eens goed te relaxen na een toch wel stressvolle en drukke periode.

nieuwe pyjama
Al jaar en dag krijg ik als kerstcadeau een pyjama. Vorig jaar hebben sloegen we deze traditie over, maar vraag me niet waarom. Hoog tijd om een nieuw setje aan de collectie toe te voegen. Ik heb nog geen idee van welk merk ik eentje wil, maar zeker eentje met lange mouwen en een broek in een suuuper zacht stofje om de koude winter te trotseren. Als iemand tips heeft voor leuke pyjama’s, let me know :)

Isabel Marant bobby sneakerwedges
Last but not least en meteen een het duurste item van dit verlanglijstje: de welgekende sneakers van de Franse modeontwerpster Isabel Marant. Deze staan al super lang op m’n wishlist, maar na al die jaren is het er nog steeds niet van gekomen. Logisch, want ze kosten meer dan vierhonderd euro! Over de kleur heb ik nog niet nagedacht. Ik denk dat ik ze gewoon eens ga passen bij De Bijenkorf en dan kijken wat ik het mooist vind. Dat een moeilijke keuze wordt, weet ik alvast zeker.

Zo, nu nog snel even de link van dit artikel doorsturen naar moeke, want ze kan absoluut niet overweg met het internet zonder mijn hulp. Zo schattig, haha. De ballonnen heb ik alvast aangekocht ;)
Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Lampen24.

* * *

Wat wil jij graag voor je verjaardag?

Lots of ♡,
Florence

10 opmerkingen:

  1. Ahh wat een leuk lijstje! Ik ben pas in juni jarig, dus aan m'n eigen lijstje denk ik nog totaal niet, hihi! Ik hou zo van nieuwe pyjamas! hihi, wij hebben een bijna dezelfde traditie van het krijgen van een pyjama, alleen dan bij sinterklaas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk lijstje! Een nieuwe Macbook heb ik dus ook dringend nodig. Dat gewicht van de van mijne is toch echt wel storend. Zeker wetende dat er tegenwoordig vederlichte exemplaren bestaan. Centjes voor een reis zijn ook altijd tof. Leer je meteen ook een hoop bij, al reizende. Fijne feestdagen nog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil heel graag een iPad, statief en ik zou ook graag weer een massage krijgen in een spa.
    Een sieraad moet ik ook nog uitzoeken, in mijn vriendinnengroep is het traditie dat als je 21 wordt, een of meerdere sieraden uitzoekt met een totaalwaarde van 150 euro. Ik ga eens kijken bij dat Belgische sieradenmerk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ah leuk! ik heb de macbook pro, 13 inch en die is echt perfect voor mijn (fotografie) opleiding, dus zeker een aanrader! cuba zou ik ook zo graag willen bezoeken. hopelijk gaat het bij jou lukken! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb ook een paar juwelen van i.Ma.GiN Jewels, echt supermooi en ze passen overal bij! Fijne feestdagen gewenst nog :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk lijstje! Hopelijk krijg je toch wel een paar van de dingen die er op staan! ☺ en oh, een reisje naar Cuba lijkt me echt zoooo fijn, hehe, hopelijk komt die droom uit! Alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst, Florence! Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo'n leuk lijstje, volgens mij moet ik mijn lijstje ook beginnen samenstellen... mijn verjaardag is al over 2 weken help

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aaah wat een leuk lijstje!! Die balonnen zijn trouwens echt gaaf. Ik heb nog geen lijstje, ben pas over een half jaartje jarig hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie lijst! Heel fijne dingetjes allemaal, daarmee kun je mooi worden verwend <3. Tijdloze sieraden zijn altijd goed! En fijn inderdaad, om een nieuwe laptop te nemen. Is soms helaas toch echt nodig...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk! Cuba lijkt me heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen